(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada TORCH infeksiyasining tibbiy ahamiyati, ularni keltirib chiqaruvchi omillar hamda homiladorlik davrida onaning va homilaning sog‘lig‘iga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, TORCH kompleksiga kiruvchi kasalliklarning diagnostikasi, oldini olish va davolash choralari haqida ma’lumot berilgan. Tadqiqot natijalari ushbu infeksiyalarni erta aniqlash va profilaktika choralarini kuchaytirish zarurligini ko‘rsatadi.