(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchilarni harbiy vatanparvarlik ruhida tarbiyalash jarayonida an’analarning ro’li hamda milliy an’analar to’g’risida yoritilgan. Katta avlodlar tajribasi va an’analari - bu biz uchun bebaho merosdir. Prezidentimiz, xukumatimiz bu meroslarni ko‘z qorachig‘imizdek saqlashni, ularni ijodiy jixatdan yanada boyitishga chaqirmoqda. O‘sib kelayotgan yosh avlod tarbiyasiga, ularning shakllanishiga qanday ta’siri bor, degan mazmundagi savollar tug‘iladi. An’analar deyilganda, tarixan vujudga kelgan odatlar, dunyoqarashlar va insonlarning yurish-turish qoidalarini tushunish qabul qilingan. An’analar asosini qayta-qayta takrorlanuvchi omillar tashkil qiladi.