(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada “Lotin tili va tibbiy terminologiya” fanini hozirgi zamon innovatsion texnologiya metodlarini qo’llab o’qitishning ilmiy metodik nuqtai nazardan asoslashga harakat qilingan. Ta’lim-tarbiya ishi bugungi kunda o’quvchi-talabaning har tomonlama rivojlantirishni majmuaviy jarayon sifatida tantana qilmog’I darkor. Shuning uchun ham ushbu jarayon turli yoshdagi o’quvchi-talabalarning aqliy rivojlanish dinamikasini, o’quv-biluv jarayonida o’quvchi-talaba shaxsining faoliyati, tahsil olishi va rivojlanishining o’zaro aloqadorligini ta’minlashga yordam bermog’i darkor