(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi davrda tibbiy va biologik ta’limda raqamli texnologiyalar, fanlararo integratsiya hamda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati ortib bormoqda. Xususan, mikrobiologiya fanini o‘qitishda STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) tamoyillarini joriy etish talabalarda ilmiy-tahliliy fikrlash, muammoli vaziyatlarni yechish, ma’lumotlarni tahlil qilish va tadqiqotchilik kompetensiyalarini rivojlantirish uchun muhim metodik asos yaratadi. Ushbu tadqiqotda mikrobiologiya fanini o‘qitish jarayoniga STEM komponentlarini integratsiyalashning nazariy asoslari, amaliy vositalari va pedagogik samaradorligi yoritilgan .