(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi davrda tibbiy ta’lim tizimi fan, texnologiya va innovatsiyaning uzluksiz integratsiyasiga tayanmoqda. Mikrobiologiya fani bu jarayonda muhim o‘rin tutadi, chunki u talabalardan ilmiy tahlil, mantiqiy fikrlash va zamonaviy texnologiyalarni qo‘llay olish malakasini talab etadi. Ushbu tadqiqotda mikrobiologiya fanini o‘qitishda raqamli texnologiyalar va STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) yondashuvining o‘zaro integratsiyasi samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqotning maqsadi raqamli vositalar, virtual laboratoriyalar, bioinformatika dasturlari va STEM metodikasini uyg‘un qo‘llash orqali talabalar kompetensiyasini oshirishdir.