(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda maktabgacha ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishning zamonaviy metodik yondashuvlari, innovatsion texnologiyalarni joriy etish imkoniyatlari va bolalarda chet tiliga qiziqishni shakllantirish usullari tahlil etilgan. Tadqiqotning maqsadi – maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini samarali o‘rgatish uchun ilg‘or pedagogik metodlarni aniqlash va amaliyotga joriy etish yo‘llarini ko‘rsatishdan iborat.