(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ingliz tilini o‘qitish jarayonida kommunikativ kompetensiyaviy yondashuvning ilmiy-metodik asoslari, o‘quvchilarda muloqot kompetensiyasini shakllantirish yo‘llari hamda o‘qitish samaradorligini oshirish omillari tahlil etilgan. Tadqiqotning maqsadi — kommunikativ yondashuv asosida ingliz tilini o‘qitish metodikasini takomillashtirish orqali o‘quvchilarning nutqiy faolligini, mustaqil fikrlash va muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishga erishishdan iborat.