(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada estetik idrok va axloqiy ongning shaxs kamolotidagi o‘rni hamda ularni shakllantirishda ta’lim-tarbiya tizimining roli tahlil qilingan. Estetik va axloqiy qadriyatlarning o‘zaro uyg‘unligi, o‘qituvchi faoliyatining bu jarayondagi ahamiyati hamda innovatsion yondashuvlarning samarasi ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, milliy va umuminsoniy qadriyatlar negizida o‘quvchilarda badiiy did, ma’naviy tafakkur va ijtimoiy mas’uliyatni rivojlantirish masalalari yoritilgan.