(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada axloqiy tarbiyada innovatsion pedagogik texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. O‘quvchilarda axloqiy fazilatlarni shakllantirishda raqamli va interfaol yondashuvlarning samarasi tahlil qilinadi. Shuningdek, an’anaviy qadriyatlar bilan zamonaviy texnologiyalarni uyg‘unlashtirish zarurati asoslab beriladi