(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchi shaxsini estetik va axloqiy jihatdan tarbiyalashning fanlararo yondashuv asosida amalga oshirish masalalari yoritilgan. Unda o‘qituvchining roli, ta’lim jarayonida estetik va axloqiy qadriyatlarni uyg‘unlashtirish yo‘llari, shuningdek, pedagogik jarayonning ma’naviy ahamiyati tahlil qilinadi.