(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim-tarbiya tizimida estetik tafakkur va axloqiy ongni rivojlantirishning innovatsion yo‘nalishlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Estetik idrok va axloqiy ongning o‘zaro bog‘liqligi, ularni shakllantirishda fanlararo integratsiya va pedagogik yangiliklarning o‘rni yoritilgan.