(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada yangi pedagogik texnologiyalar asosida talaba-yoshlarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Zamonaviy ta’lim jarayonida interfaol metodlar, muammoli ta’lim, loyiha asosida o‘qitish hamda boshqa innovatsion pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, talabalarda kreativ fikrlash, mustaqil izlanish, muammolarni hal etish va yangi g‘oyalar yaratish ko‘nikmalarini shakllantirishda ushbu metodlarning samaradorligi asoslab berilgan.