(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Zamonaviy jamiyatning tezkor rivojlanishi va texnologik yangilanishlar, ta`lim sohasida ham katta o`zgarishlarni talab qilmoqda. Xususan, bo`lg`usi pedagoglarning kreativ kompetentligini rivojlantirish ularning kasbiy faoliyatida muhim ahamiyat kasb etadi, chunki bu kompetensiyalar zamonaviy o`qitish metodlarini qo`llash va ta`lim sifatini oshirish imkonini beradi. Shu sababli, bo`lajak pedagoglarda raqamli kompetensiyalarni rivojlantirish, ularni zamonaviy ta`lim muhitiga moslashtirish va o`quvchilarning o`rganish jarayonini yaxshilash uchun zarur shartlarni yaratish muhimdir. Zamonaviy ta`lim tizimida talabalarni kreativ va innovatsion fikrlashga o`rgatish muhim vazifa hisoblanadi.