(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada fintech loyihalarining moliya tizimiga ta’siri nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqot jarayonida fintech texnologiyalarining iqtisodiy mohiyati, ularning moliya tizimidagi o‘rni hamda moliyaviy xizmatlar bozorining rivojlanishidagi ahamiyati o‘rganilgan. Shuningdek, fintech loyihalarining bank xizmatlari samaradorligiga, moliyaviy inklyuziyaga hamda moliya tizimining raqobatbardoshligiga ta’siri tahlil qilingan.