(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
O‘zbekiston sanoatining yetakchi korxonalaridan biri bo‘lgan “ADM Jizzakh” MCHJ mamlakat avtomobilsozlik sanoatining rivojlanishida muhim o‘rin tutadi. Korxonada zamonaviy avtomobillar ishlab chiqarilishi, yangi texnologiyalarni joriy etilishi va xalqaro hamkorlik aloqalarining kengayib borishi iqtisodiy tahlil tizimini yanada takomillashtirish zaruratini yuzaga keltirmoqda. Shu sababli korxona faoliyatini mikroiqtisodiy jihatdan chuqur tahlil qilish va xalqaro tajribalar asosida samarali boshqaruv mexanizmlarini ishlab chiqish muhim ilmiy-amaliy ahamiyatga ega.