(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу илмий мақола автомобил транспорти корхоналарининг иқтисодий, молиявий натижалари, унинг шаклланиши, ҳамда автотранспорт корхоналарида рентабелликни аниқлашга қаратилган.