(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Dori moddalarining nojo‘ya ta’sirlari — bu dori vositasi davolovchi dozada qo‘llanganda ham yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan istalmagan yoki zararli ta’sirlardir. Asosiy turlari • Allergik ta’sirlar Teri toshmasi Qichishish Shish Anafilaktik shok Masalan, ayrim antibiotiklar allergik reaksiyaga sabab bo‘lishi mumkin.