(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada muhandislik oliy harbiy ta’lim muassasalarida radioelektronika yo‘nalishi bo‘yicha kursantlar tayyorlashning o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan. Radioelektronika sohasidagi mutaxassislarni tayyorlashda fundamental fanlar, umumkasbiy fanlar va maxsus harbiy-texnik fanlar o‘rtasidagi integratsiyaning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida kasbiy yo‘naltirilganlik, amaliy tayyorgarlik, laboratoriya mashg‘ulotlari hamda zamonaviy raqamli texnologiyalardan foydalanish masalalari ko‘rib chiqilgan.