(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim tizimida zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Alohida ta’lim ehtiyojlariga ega bo‘lgan o‘quvchilar uchun yaratilayotgan innovatsion vositalar, ularning ta’lim samaradorligiga ta’siri hamda pedagogik jarayondagi roli yoritiladi. Shuningdek, texnologiyalar orqali ta’limda teng imkoniyatlarni ta’minlash masalalari ko‘rib chiqiladi.