(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarga pedagogik amaliyot o‘tkazishning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil etilgan. Pedagogik amaliyotning bo‘lajak o‘qituvchilar kasbiy tayyorgarligidagi o‘rni, talabalarni ota-onalar bilan hamkorlik qilishga tayyorlashdagi ijtimoiy-pedagogik zarurati, shuningdek, amaliyot jarayonidagi asosiy muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola mavjud ilmiy adabiyotlar va tadqiqotlar tahlili asosida yozilgan.