(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada keys-stadi metodlarini tarixi, kelib chiqishi, qo‘llash hususiyatlari ishlab chiqildi. Keys-stadi texnologiyasining asosiy maqsadi o‘quvchilarning bilim olish jarayonini faollashtirish, mavjud muammoli vaziyatlarni hal qilish faolikka chaqirish hisoblanadi.