(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolaning jamiyatga moslashuvini ta’minlashda oila bilan hamkorlikning ahamiyati, mazmuni va samarali shakllari yoritilgan. Oila va maktabgacha ta’lim tashkiloti hamkorligining bolalar ijtimoiylashuvidagi o‘rni tahlil qilinib, ota-onalar bilan suhbatlar, seminar-treninglar, maslahatlar, ochiq eshiklar kuni va oilaviy tadbirlar kabi hamkorlik shakllari ko‘rib chiqilgan. Bolaning shaxs sifatida shakllanishi va ijtimoiy ko‘nikmalarining rivojlanishida oila hamda ta’lim muassasasining uzviy hamkorligi muhim omil sifatida asoslangan.