(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining sud tizimi va sud protsessi, jinoyat va fuqarolik protsesslarida sud vakolalatlari va sudyalar va ularning vakolalatlari va tergov sudyalarining asosiy ro’lini muhokama etadi.