(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalardagi bilish jarayonlari va sezgining shakllanishi masalalari yoritilgan. Bilish jarayonlarining bola shaxsi rivojlanishidagi o‘rni, sezgi, idrok, diqqat, xotira, tafakkur va tasavvurning rivojlanish xususiyatlari hamda ularni takomillashtirishning psixologik jihatlari tahlil qilingan.