(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oila ma’naviy tarbiyaning muhim ijtimoiy instituti sifatida ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Unda oilaning shaxs kamoloti va jamiyat barqarorligidagi o‘rni, ota-onaning tarbiyaviy mas’uliyati hamda sog‘lom oilaviy muhitning ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, zamonaviy globallashuv sharoitida oilaning yosh avlod ma’naviyatini shakllantirishdagi vazifalari asoslab beriladi.