(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Davan davlatining vujudga kelishi, uning taraqiyoti, aholisi, boshqaruvi, aholi mashxuloti, qo`shni davlatlar bilan aloqalari va qadimgi Xitoy bilan kurashlari yoritiladi.