(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni milliy qadriyatlar asosida ma’naviy-axloqiy tarbiyalash jarayonida oilaning o‘rni, uning pedagogik va ijtimoiy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ota-onalarning ma’naviy yetukligi, milliy qadriyatlarni bolalar ongiga singdirishdagi mas’uliyati hamda zamonaviy sharoitda oilaviy tarbiyani takomillashtirish yo‘llari haqida fikr yuritiladi.