(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim platformalarida axborot xavfsizligini ta’minlashning zamonaviy usullari, kiberxavfsizlik tahdidlari va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, elektron ta’lim tizimlarida foydalanuvchi ma’lumotlarini himoyalash, autentifikatsiya tizimlari, ma’lumotlarni shifrlash hamda sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Masofaviy ta’lim platformalarida xavfsizlikni ta’minlash bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.