(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda psixologik himoya mexanizmlarining shakllanish jarayoni, ularning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda shaxs kamolotidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, bolalik davrida uchraydigan psixologik himoya shakllari va ularning namoyon bo‘lish xususiyatlari tahlil qilingan.