(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarga nisbatan zo‘ravonlikning oldini olishning psixologik, ijtimoiy va pedagogik jihatlari, shuningdek, profilaktik ishlarning asosiy vazifalari yoritilgan. Oilaviy muhit, ta’lim muassasalari va jamiyatning bu boradagi mas’uliyati tahlil qilingan.