(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada yoshlik davrida olingan ruhiy travmalarning shaxs kelajak hayotiga ta’siri, ularning psixologik oqibatlari hamda tiklanish jarayonlari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning travmalarni kamaytirishdagi o‘rni tahlil qilingan.