(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Qahramoni Ahmad Narzullayevning hayoti, mehnat faoliyati, fermerlik harakatini rivojlantirishdagi xizmatlari va jamoatchilik faoliyati yoritilgan. Shuningdek, uning qishloq xo‘jaligi sohasida amalga oshirgan ishlari, davlat tomonidan e’tirof etilishi hamda yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni tahlil qilingan. Ahmad Narzullayevning sermazmun hayot yo‘li mehnatsevarlik, vatanparvarlik va fidoyilik namunasi sifatida baholanadi.