(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarida mustaqil mutolaa madaniyatini shakllantirish, ularning dunyoqarashini kengaytirish va nutqini oʻstirishda sinfdan tashqari oʻqish darslarining ahamiyati yoritilgan. Maqolada anʼanaviy va zamonaviy interaktiv metodlarning qiyosiy tahlili olib borilgan hamda dars samaradorligini oshirish boʻyicha amaliy tavsiyalar, dars bosqichlari va innovatsion yondashuvlar taqdim etilgan.