(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida va akademik litseylarda Chaqiruvga qadar boshlang‘ich tayyorgarlik fani o‘qituvchilari uchun ChQBTfanidan mashg‘ulot o‘tishga yordamchi vosita sifatida qo‘llanilish uchun mashg‘ulotturlari, ullublari haqida ma’lumotlar yoritilgan.