(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda liderlik qobiliyatini shakllantirishning psixologik asoslari, liderlik sifatlarini rivojlantirish omillari hamda ta’lim muassasalarida ushbu jarayonni samarali tashkil etish yo‘llari yoritilgan.