(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda nutqiy tayyorgarlikning o’rni va ahamiyati yoritilgan. Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda nutqiy nuqsonlarni barvaqt aniqlash hamda logopedik yordam ko’rsatish orqali ularni maktabga adaptatsiya qilish tizimini takomillashtirish masalalari muhokama qilingan. Shuningdek, tarbiyachilar va ota-onalar uchun amaliy tavsiyalar keltirilgan.