(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bulling (tazyiq)ning kichik maktab yoshidagi bolalar ruhiyatiga ta’siri, uning kelib chiqish sabablari hamda psixologik oqibatlari yoritilgan. Shuningdek, bullingning oldini olish va bartaraf etishda oila, maktab va psixologik xizmatning o‘rni tahlil qilingan.