(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zo‘ravonlikning mohiyati, turlari hamda uning bolalar va o‘smirlar shaxsiy rivojlanishiga ko‘rsatadigan psixologik ta’siri yoritilgan. Shuningdek, zo‘ravonlik oqibatlarining oldini olishda maktab psixologining o‘rni va vazifalari tahlil qilingan.