(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola musiqa ta’limida gamifikatsiya elementlaridan foydalanishning ahamiyatini va uning o‘quv jarayoniga ta’sirini o‘rganadi. Gamifikatsiya orqali o‘quvchilarni qiziqtirish va motivatsiyasini oshirish mumkin.