(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola ta’lim jarayonida o‘smirlik yoshidagi bolalarda musiqiy tafakkurni rivojlantirishning psixologik-pedagogik shart-sharoitlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Musiqiy tafakkur bolalarning ijodiy qobiliyatlarini oshirishda muhim rol o‘ynaydi.