(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tarjimonning jinoyat protsessida ishtirok etishga monelik qiladigan holatlar va ushbu holatlar mavjud bolganda protsessda ishtirok etishni rad etish asoslarini ko’rib chiqadi. Shuningdek tarjimonning xolisligi masalasi. shaxsiy manfaatdorlik tushunchasi va turlari, qarindoshlik masalasi va shu mavzuda chet tajribasi o’rganiladi.