(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada gaz payvandlash ishlari, uning mohiyati, qo‘llanish sohalari, texnologik jarayoni, ishlatiladigan uskunalar hamda xavfsizlik qoidalari keng yoritilgan. Shuningdek, gaz payvandlashning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinib, ishlab chiqarishdagi o‘rni ko‘rsatib berilgan.