(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mektepke shekemgi jastaǵı balalardı xalıq awızeki dóretiwshiligi tiykarında tárbiyalaw máselesi búgingi tálim-tárbiya procesinde áhmietli baǵdarlardan biri bolıp esaplanadı. Bul annotatsiyada xalıq ertekleri, naqıl-maqallar, jumbaqlar hám qosıqlardıń balalar tárbiyasındaǵı ornı hám áhmieti kórsetiledi. Xalıq awızeki dóretiwshiligi úlgilerinde jámlengen milliy qádiriyatlar, ádep-ikramlılıq normaları hám turmıslıq tájiriybe balalardıń shaxs sıpatında qáliplesiwine unamlı tásir kórsetedi.