(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda temperament haqidagi nazariyalar, uning turlari, 4 tipdagi insonlarning individual xususiyatlari, olimlarning izlanishlari, tadqiqot va tajribalar haqida ma’lumot berilgan . Bundan tashqari siz bu tezisda temperament va xarakter bir -biridan qaysi jihatlari bilan farq qilishi haqida bilib olishingiz mumkin .