(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda siz gerontopsixologiya ya’ni qarilik psixologiyasining tub mohiyati, bu yo’nalishda ilmiy ishlar olib borgan olimlar, qarilikda yuz beradigan psixologik va biologik va fiziologik o’zgarishlar haqida ma’lumot olishingiz mumkin.