(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o’nlik kasrlar va ularga arifmetik amallarni bajarish algoritmlari batafsil ko’rib chiqiladi. O’nlik kasrlarning xususiyatlari, ularni hisoblash usullari va amallarni bajarishda qo’llaniladigan algoritmlar haqida ma’lumot beriladi.