(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola matematika etyudlariga bag‘ishlangan bo‘lib, matematik fikrlash va tushunishni rivojlantirishda etyudlarning ahamiyatini ko‘rsatadi. Maqolada turli metodlar va yondashuvlar muhokama qilinadi.