(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Yosh yengil atletikachilarni jismoniy sifatlar rivojlantirish mavzusi keng yoritilgan bo‘lib maqola ilg‘ or xorijiy tajribalar asosida tayyorlangan. Yosh y engil atletikachilarni jismoniy sifatlarini tarbiyalashda nazariy va amaliy bilimlar bilan boyitilishi to‘g‘risida amaliy tafsiylar berilgan .