(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
3-4 yoshdagi bolalarni jismoniy rivojlantirish muammolarini hal etishning yangi yo‘llarini keng yoritilgan bo’lib maqola ilg‘or xorijiy tajribalar asosida tayyorlangan. birinchidan, ko‘rsatilgan ziddiyatlarni hal etish zarurati bilan, ikkinchidan, o‘sib kelayotgan yosh avlodning jismoniy tayyorgarligi hamda psixik rivoji jarayonini takomillashtirish qonuniyatlarini, metodologik va usuliy sharoitlarini o‘rganish zarurati bilan bog‘liq amaliy tafsiylar berilgan.