(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada sportchilar jismoniy va funksional tayyorgarligini oshirishda innovatsion mashg‘ulot texnologiyalarining o‘rni yoritiladi. Zamonaviy trening metodlari, individual tayyorgarlik dasturlari va yuklamalarni optimallashtirish tamoyillari tahlil qilindi. 8 haftalik namunaviy tajriba modeli asosida tajribadan oldingi va keyingi natijalar jadval hamda diagrammalar orqali ko‘rsatildi.